Gracilaria Curtissae

Gracilaria Curtissae

Gracilaria Curtissae
WEB_ALG_07
Sista produkten i lager
195,00 kr
Inkl. moms

 

Mindre fragg av macroalgen på bilden.
Ca: 5-8 cm

Gracilaria Curtissae makroalgen är en vacker röd marin alg. Den har djupröda grenar som bildar en symmetrisk buske. Gracilaria-arter växer långsamt och behöver lång tid för att fästa sig.

En stor makroalg för Display Tank, där den säkert kommer att bli en höjdpunkt snabbt och den kan tävla när det kommer till skönheten i den med många marina koraller

Denna färg på makroalgerna Gracilaria Curtissae kommer att variera beroende på vilket ljus som ges. Det blir mörkare när det blir mindre ljus och ljusare när det blir mer ljus.

Växtätande marina fiskar älskar att nappa på denna makroalger. Därför är det bättre att förvara denna marina alg på en säker plats, till exempel i refugium, tills du vill erbjuda den som extra föda till dina fiskar.

Eftersom Gracilaria Curtissae makroalgen inte kommer att fästa sig själv lätt av sig själv kan denna alger limmas bättre (vi använder tjockt cyanoakrylat superlim) på en stenbit där du vill ha den, eller bara placera den mellan din sten och den kommer att fästa själv så småningom efter några veckor.

1 Produkt
2021-05-31
No reviews

Relaterade produkter

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

Product added to wishlist

Vår webbplats använder kakor.
Genom fortsatt användning eller stängning av rutan godkänner ni våra kakor.